Menu overslaan

In september is het weer tijd om die sh*t te fiksen!

In september mogen we weer aan de slag met jongeren om impact te maken, skills te ontwikkelen en zich persoonlijk te ontwikkelen.

fiksbreda.jpg

Op 6 september 2021 start een nieuwe groep FIKSers!

In september mogen we dus weer aan de slag met jongeren om impact te maken, skills te ontwikkelen en zich persoonlijk te ontwikkelen. FIKS is het programma dat jongeren helpt het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Dat doen we door samen aan de slag te gaan, voor jezelf en een ander.  

Zo ontdek je wat je wil, waar je goed in bent goed en wat je liever niet doet. Tel daar een goede portie coaching bij op en voilà, je hebt FIKS. Of het gefikst. Of je hebt je fiks. 

Wat jij wil. Dat is FIKS.
Want jouw ding, zo gefikst.

Nu zie ik je denken, voor wie is FIKS? 

Wij zijn er voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud. Iedereen is welkom bij FIKS, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau, woonplaats, of ze wel of geen startkwalificatie hebben. Doel is dat deelname aan FIKS leidt tot een weloverwogen en kansrijke stap naar opleiding en/of werk.

Wil je iemand doorverwijzen?

Mocht je denken: dit is echt iets voor mij. Of voor iemand in mijn netwerk. En wil je ze meer laten weten? Dan kunnen ze zich aanmelden van een van de onboarding sessies. Daar leren ze FIKS goed kennen en worden alle ins en outs van het programma verteld. Ook leren ze gelijk andere deelnemers kennen. Wel zo leuk! Aanmelden kan via: https://www.ikwilfiks.nl/aanmelden/

De onboarding sessies staan gepland op:

  • 13 juli 2021 19:00-21:30
  • 3 augustus 2021 19:00-21:30 en
  • 24 augustus 2021 19:00-21:30

Voor meer informatie:

Voor meer informatie kun je naar onze website en voor meer promotiematerialen kan je naar dit mapje gaan. En wil je een indruk krijgen van de resultaten van een van afgeronde FIKS-groepen? Kijk dan de video hieronder:

Je kunt bij ons terecht met allerlei vragen rondom werk, inkomen, schulden en onderwijs.

Bekijk meer nieuws
werk-vinden-door-andersom-te-solliciteren.png

Werk vinden door andersom te solliciteren

Lees verder

HEB JE EEN VRAAG?

Stuur onze jongerenadviseurs een berichtje via WhatsApp of vul ons contactformulier in op de site.

teamtekeningtransparant.png

Team Breday

Jongerenadviseurs

06 46 88 53 95 Even whatsappen is ook geen probleem! breday@breda.nl contact opnemen