Menu overslaan

FIKS: Weten wat je wil

BREDA. FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Op woensdag 29 maart aanstaande start het FIKS-programma in Breda. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

schermopname[54].png

Hoe?

Bij FIKS ontdekken jongeren de beste versie van zichzelf te ontdekken. Door aan de slag te gaan met inspirerende vraagstukken zoals sociale gelijkheid, klimaatverandering of diversiteit ontdekken ze waar ze gelukkig van worden en waar ze écht goed in zijn.

Interesse om mee te doen met FIKS? Als deelnemer of als organisatie?

Kijk op de website!

Merel Verzeijden: “Weet je niet wat voor werk je wil gaan doen? Of ben je lost in de wereld van studiekeuze? Veel creatieve ideeën, maar nog geen idee hoe je de wereld daarmee veranderen gaat? Of wil je graag iets ‘doen’ om impact te maken, maar weet je niet waar te beginnen? Tijd om te switchen van werk maar nog geen idee wat dan wel? Streep door wat niet van toepassing is. Welke blijft er over? Gaan we daarmee aan de slag. Want weten wat je wil, dat is FIKS. Dus jongeren die een positieve impact willen maken, netwerken, studeren of een passende (vrijwillige) job zoeken, kunne terecht bij FIKS. Want door een positieve bijdrage te leveren aan de wereld, ontdek je hoe jij jouw creativiteit voor in kunt zetten en leer je steeds meer over jezelf.”

Neem contact op met coördinator Merel Verzeijden, merel@ikwilfiks.nl 06 - 816 06 854.

Je kunt bij ons terecht met allerlei vragen rondom werk, inkomen, schulden en onderwijs.

Bekijk meer nieuws
fiksbreda.jpg

In september is het weer tijd om die sh*t te fiksen!

Lees verder
breda044zw.jpg

Jeugdwerkloosheid neemt toe tijdens Corona

Lees verder

HEB JE EEN VRAAG?

Stuur onze jongerenadviseurs een berichtje via WhatsApp of vul ons contactformulier in op de site.

teamtekeningtransparant.png

Team Breday

Jongerenadviseurs

06 46 88 53 95 Even whatsappen is ook geen probleem! breday@breda.nl contact opnemen