Chat direct!
breda065zw.jpg

Ik ben een ouder/verzorger

Je gunt je kind natuurlijk het allerbeste. Maar wat kan je als ouder/verzorger doen als je ziet dat je kind vastloopt? Breday is er om jongeren te ondersteunen en helpt hen graag vooruit!

Over Breday

Wij zijn Breday, dé plek waar jongeren terecht kunnen voor gratis ondersteuning en advies op het gebied van werk, studie, geld en zorg. Misschien heeft jouw kind geen baan meer, voortijdig gestopt met de studie of misschien zijn er schulden? In dit soort gevallen kunnen zij geheel vrijblijvend en kosteloos bij Breday terecht.

Breday is gespecialiseerd in hulp op het gebied van werk, geld, studie en zorg. Natuurlijk kijken we ook naar andere leefgebieden, want vaak is de problematiek complex en meervoudig. In dat geval werken we nauw samen met verschillende afdelingen binnen Gemeente Breda en gespecialiseerde organisaties en scholen.

breda018zw.jpg

Hulp nodig?

Er lopen veel jongeren rond met vragen. Echter weten zij vaak niet goed waar ze terecht kunnen voor een oplossing. Wij van Breday weten als geen ander hoe ingewikkeld dit soms geregeld kan zijn. Om jongeren écht op maat te kunnen helpen, hebben we jou als ouder/verzorger hard nodig.

Heeft jouw kind een hulpvraag? Verwijs hen door naar Breday.

Passende ondersteuning

Bij Breday kiezen we voor een positieve benadering. Wij besteden niet alleen aandacht aan de problemen, maar kijken juistnaar wat er wel goed gaat We zoeken aansluiting bij de talenten en kansen van de jongeren en we zorgen dat zij zich gehoord voelen en meebeslissen over de inhoud van de ondersteuning die ze krijgen.

Samen brengen wij het overzicht (terug) en zorgen we ervoor dat de juiste stappen genomen kunnen worden om de doelen te bereiken. Wij werken nauw samen met verschillende afdelingen van Gemeente Breda en gespecialiseeerde organisaties en scholen. Zo bieden we perspectief voor iedere jongere! Benieuwd naar onze partners van Breday? Kijk op onze partnerpagina. 

Neem contact op
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday

Ik ben Sjoerd, enthousiast, positief en sociaal betrokken met jarenlange ervaring in de ondersteuning en advisering van hulpbehoefde burgers. Vanaf 2021 ben ik mede oprichter en het boegbeeld van Breday.

  • Favoriete snack: Mexicano met Wijke satésaus
  • Guilty pleasure: Limoncello Spritz
  • Serie die je gezien moet hebben: Knokke off
Start jouw
toekomst
bredayteam.png
Team Breday Jongerenadviseurs

Even Whatsappen is ook geen probleem!