Chat direct!
breda_bouw_nff5426.jpg

Ik ben werkgever

Jongeren maken de stad, zij zorgen voor vernieuwing en nieuwsgierigheid. Enthousiaste jongeren helpen de stad vooruit, ze zijn innovatief en zorgen voor arbeidsproductiviteit. Ben jij als werkgever benieuwd of je iets voor deze jongeren kan betekenen? Lees dan snel verder.

Over Breday

Wij zijn Breday, dé plek waar jongeren terecht kunnen voor gratis ondersteuning en advies op het gebied van werk, studie, geld en zorg. Zo staan zij er niet alleen voor. 

Breday is gespecialiseerd in hulp op het gebied van werk, geld, studie en zorg. Natuurlijk kijken we ook naar andere leefgebieden, want vaak is de problematiek complex en eenvoudig. In dat geval werken we nauw samen met verschillende afdelingen binnen Gemeente Breda en gespecialiseerde organisaties en scholen.

Voordelen voor jou als werkgever

Vanuit de overheid zijn er verschillende subsidiemogelijkheden. Deze kunnen jou als werkgever ondersteunen op het moment dat je een starter aanneemt. Hieronder noemen we er een paar:

  • Werken met behoud van uitkering
  • Loonkostensubsidie
  • Loondispensatie
  • Mobiliteitsbonus
  • Jobcoaching

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op. 

breda048zw.jpg

Op zoek naar talenten?

Ben je op zoek naar talenten? Graag stellen we je, samen met onze netwerkpartners, voor aan gemotiveerde talenten. Een plek in de maatschappij is belangrijk, het geeft jongeren een reden om vooruit te komen. Breday werkt daarom nauw samen met werkgeversadviseurs van BredaBusiness (Gemeente Breda). 

Benieuwd wat Breday voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday

Ik ben Sjoerd, enthousiast, positief en sociaal betrokken met jarenlange ervaring in de ondersteuning en advisering van hulpbehoefde burgers. Vanaf 2021 ben ik mede oprichter en het boegbeeld van Breday.

  • Favoriete snack: Mexicano met Wijke satésaus
  • Guilty pleasure: Limoncello Spritz
  • Serie die je gezien moet hebben: Knokke off
Start jouw
toekomst
bredayteam.png
Team Breday Jongerenadviseurs

Even Whatsappen is ook geen probleem!