Chat direct!
bredaypandgoed.png

Ik ben een verwijzer

Breday heeft als doel om jongeren op een laagdrempelige manier te ondersteunen wanneer zij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Over Breday

Wij zijn Breday, dé plek waar jongeren terecht kunnen voor gratis ondersteuning en advies op het gebied van werk, studie, geld en zorg. Zo staan zij er niet alleen voor. 

Breday is gespecialiseerd in hulp op het gebied van werk, geld, studie en zorg. Natuurlijk kijken we ook naar andere leefgebieden, want vaak is de problematiek complex en meervoudig. In dat geval werken we nauw samen met verschillende afdelingen van Gemeente Breda en gespecialiseeerde organisaties en scholen. 

breda042zw.jpg

Hulp nodig?

Er lopen veel jongeren rond met vragen. Vaak weten zij niet goed waar ze terecht kunnen voor een oplossing. Wij van Breday weten als geen ander hoe ingewikkeld dit soms geregeld kan zijn. Om jongeren écht op maat te kunnen helpen, hebben we jou als verwijzer hard nodig.

Ken je een jongere met een hulpvraag? Verwijs diegene door naar Breday.

Valt een vraag buiten onze expertise?

Dan verwijzen we door naar onze partners.

We zien een grote diversiteit aan (hulp)vragen en complexe casussen die niet altijd direct door Breday te behandelen zijn. In dit soort gevallen verwijzen wij altijd naar de juiste partij binnen ons netwerk. We zijn ontzettend trots op de samenwerkingen tussen Breday en alle betrokken organisaties binnen de gemeente Breda. Benieuwd naar alle partners van Breday? Kijk op onze partnerpagina!

Neem contact op
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday

Ik ben Sjoerd, enthousiast, positief en sociaal betrokken met jarenlange ervaring in de ondersteuning en advisering van hulpbehoefde burgers. Vanaf 2021 ben ik mede oprichter en het boegbeeld van Breday.

  • Favoriete snack: Mexicano met Wijke satésaus
  • Guilty pleasure: Limoncello Spritz
  • Serie die je gezien moet hebben: Knokke off
Start jouw
toekomst
bredayteam.png
Team Breday Jongerenadviseurs

Even Whatsappen is ook geen probleem!