Menu overslaan
breda028zw.jpg

Elke situatie is anders
Elke vraag is uniek

Om jongeren écht op maat te kunnen helpen, is het belangrijk om samen te werken met verschillende maatschappelijke partners. 

Over Breday

Breday is dé plek waar jongeren terecht kunnen voor gratis ondersteuning rondom werk, studie en geld. Op deze manier bieden we jongeren perspectief en een gezonde dosis inspiratie waar zij mee verder kunnen. Dit is belangrijk, want het is voor veel jongeren toch knap lastig om te ontdekken bij wie zij precies moeten zijn. 

Maatwerk door samenwerken
Als professional weet jij als geen ander hoe ingewikkeld dit soms geregeld kan zijn. Daarom is het belangrijk om met veel partners in de regio Breda samen te werken. Waarom? Zo kunnen we passende ondersteuning bieden aan jongeren. We werken uiteraard al nauw samen met andere afdelingen binnen gemeente Breda en met diverse externe partijen en maatschappelijke partners, zoals;

  • WMO
  • Participatie
  • Jeugd
  • Gemeente Breda
  • Schuldhulpverlening
  • Werkgeverservicepunt Breda
  • RBL - regionaal bureau leerplicht

Bij Breday kiezen we voor een positieve benadering. Wij besteden niet alleen aandacht aan de problemen, maar ook wat er wel goed is gegaan. We zoeken aansluiting bij de talenten en kansen van de jongeren en we zorgen dat jongeren zich gehoord voelen en meebeslissen over de inhoud van de ondersteuning die zij krijgen.

De Ondersteuningswijzer is een handig hulpmiddel, voor jongeren, ouders en professionals. Het geeft inzicht in de verschillende interventies en trajecten die wij, samen met ons netwerk en partners, voor jongeren in kunnen zetten.

Bekijk de ondersteuningswijzer.

Partner worden?

Veel dienstverlening hebben we zelf in huis, maar het kan voorkomen dat jongeren bij Breday aankloppen met een vraag dat buiten onze expertise ligt. In dat geval schakelen wij met onze partners. Breday staat altijd open voor nieuwe vormen van samenwerking. 

Wil jij graag partner worden van Breday? Met jouw hulp kunnen we jongeren écht op maat helpen.

Ja, ik wil partner worden!

Breday betekent samen

"Voor veel jongeren is het knap lastig om te ontdekken bij wie zij precies moeten zijn. Samen met jouw hulp kunnen we hen écht op maat helpen."

sjoerdbreday.png

Sjoerd

Projectleider Breday

06 46 88 53 95 Even whatsappen is ook geen probleem! breday@breda.nl contact opnemen