Chat direct!
gemeente-breda-meetmatch-centrum-3770-1.jpg

Ik ben een partner

Of wil partner worden

Om jongeren hulp op maat te kunnen bieden, werken wij samen met verschillende maatschappelijke partners. Bij vragen die buiten onze expertise vallen, verwijzen wij altijd door naar onze partners.

Over Breday

Wij zijn Breday, dé plek waar jongeren terecht kunnen voor gratis ondersteuning en advies op het gebied van werk, studie, geld en zorg. Zo staan zij er niet alleen voor. 

Breday is gespecialiseerd in hulp op het gebied van werk, geld, studie en zorg. Natuurlijk kijken we ook naar andere leefgebieden, want vaak is de problematiek complex en meervoudig. In dat geval werken we nauw samen met verschillende afdelingen binnen Gemeente Breda en gespecialiseerde organisaties en scholen. 

breda060zw.jpg

Partner worden?

Veel dienstverlening hebben we zelf in huis, maar het kan voorkomen dat jongeren bij Breday aankloppen met een vraag dat buiten onze expertise ligt. In dat geval schakelen wij met onze partners. Breday staat altijd open voor nieuwe vormen van samenwerking.

Wil jij graag partner worden van Breday? Met jouw hulp kunnen we jongeren écht op maat helpen.

Sociale kaart

Neem contact op
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday
gemeentebreda-portretten23746-1.png
Sjoerd Beijen Projectleider Breday

Ik ben Sjoerd, enthousiast, positief en sociaal betrokken met jarenlange ervaring in de ondersteuning en advisering van hulpbehoefde burgers. Vanaf 2021 ben ik mede oprichter en het boegbeeld van Breday.

  • Favoriete snack: Mexicano met Wijke satésaus
  • Guilty pleasure: Limoncello Spritz
  • Serie die je gezien moet hebben: Knokke off
Start jouw
toekomst
bredayteam.png
Team Breday Jongerenadviseurs

Even Whatsappen is ook geen probleem!