Menu overslaan
breda042zw1.jpg

Over
breday

Jongeren maken de stad

Over Breday

Breday is dé plek waar jongeren terecht kunnen voor gratis ondersteuning rondom werk, studie en geld. Op deze manier bieden we jongeren perspectief en een gezonde dosis inspiratie waar zij mee verder kunnen. Dit is belangrijk, want in de wereld van de vele instanties is het toch knap lastig om te ontdekken bij wie je precies moet zijn. Maar gelukkig is daar Breday! 

gravinnenvannassauboulevard3.png

Onze missie

Jongeren horen hun talenten optimaal te kunnen ontdekken, ontplooien en benutten. Dat is belangrijk. Voor de jongeren zelf, maar ook voor Breda in bredere zin. Want jongeren brengen kracht in onze stad. Zij zorgen voor innovatie, voor arbeidsproductiviteit. Zij zijn de toekomst van onze prachtige stad.

Onze visie

We willen jongeren ondersteunen op een manier die zij zelf fijn vinden. Dat kan met een persoonlijk gesprek tijdens een wandeling, maar ook via WhatsApp of een videocall. We zijn dus heel flexibel. En we beseffen natuurlijk dat niet iedere jongere hetzelfde doel na streeft. Voor de één gaat het om afstuderen, voor een ander is dat het vinden van een uitdagende job. Wij van Breday vinden de één niet beter dan de andere. 

Maar samen gaan we wel voor één doel: "perspectief bieden, vooruitkomen, groeien."

Met wie werkt Breday samen?

Veel dienstverleningen hebben we zelf in huis. Is dat niet zo dan hebben we een netwerk van verschillende maatschappelijke partners waar wij mee samen werken. Bijvoorbeeld:

  • Gemeente Breda
  • Schuldhulpverlening
  • Werkgeverservicepunt Breda
  • RBL - regionaal bureau leerplicht

HEB JE EEN VRAAG?

Stuur onze jongerenadviseurs een berichtje via WhatsApp of vul ons contactformulier in op de site.

teamtekeningtransparant.png

Team Breday

Jongerenadviseurs

06 46 88 53 95 Even whatsappen is ook geen probleem! breday@breda.nl contact opnemen